Paardrijlessen

Als je kiest om te paardrijden bij een FNRS ruitersportcentrum kies je voor kwaliteit, veiligheid en een breed aanbod van uitstekende ruiteropleidingen. Je kunt starten als beginner en er zijn ook lessen voor gevorderden. Je kunt kiezen voor recreatief paard- of ponyrijden, maar de manege biedt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan officiële dressuurproeven.

 

Onze lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs die je met veel enthousiasme zullen begeleiden bij het (beter) leren paardrijden. Zij geven les in dressuur rijden, springen en carrousel rijden.

 

Prijs per lesuur (60 min) is 13,50 euro

Buitenrit onderbegeleiding 20,- euro per uur

 

Manege De Berger Hoeve beschikt over een groot aantal paarden en pony’s. Voor elk wat wils, variërend van betrouwbare paarden en pony’s voor beginnende ruiters, tot paarden en pony’s die wat meer uitdaging bieden aan de geoefende ruiter.


Pony leasen

Voor kinderen die al een tijdje rijles hebben en er achter willen komen of een eigen pony iets voor hem of haar is, biedt de Berger Hoeve de mogelijkheid een pony te leasen. Je kunt dan rijden zoveel als je wil en je helpt ook mee de pony te verzorgen en leer je dus meer over de taken en verantwoordelijkheden die horen bij het hebben van een eigen pony. Lease pony is dus het hebben van een eigen pony, met begeleiding door en toezicht vanuit de manege.

Wij zijn aangesloten bij:

De Berger Hoeve / Eerselsedijk 50 / 5571 TM Bergeijk / Tel: (06)-54 78 11 22 /