Stalling

U heeft bij ons de mogelijkheid uw eigen paard of pony te stallen. Wij bieden u goed geoutilleerde pensionstallen aan waarbij u toegang krijgt tot vrijwel alle aanwezige faciliteiten op onze manege. Hierbij kunt u denken aan een eigen zadel-locker, afspuitplaats met warm en koud water, een binnenbaan van 20 x 40 mtr. met een speciale Stabi-Top bodem, een buitenbaan van 20 x 50 mtr , een longeerpiste en stapmolen. Beide banen zijn uitgerust met een sproei-installatie.

Tevens beschikt het complex over paddocks en een aantal grote weiden., trailer parking en heerlijke uitrijmogelijkheden door de natuurgebieden.

 

Pensionklanten hebben de mogelijkheid om met eigen pony of paard mee te rijden in de manegelessen . Daarnaast kunt u uiteraard buiten de lessen om vrijblijvend gebruik maken van de binnen- en buitenbak.

 

De stallen worden elke dag uitgemest en iedere dag opgestrooid. Wij voeren 4x daags en houden daarbij rekening met evt speciale dieetvoorschriften of medicijnen die uw pony/paard mocht hebben.

Het voer wordt met de grootste zorg ingekocht , alleen het beste is goed genoeg voor uw paard.

Onze vaste hoefsmid komt wekelijks op de manege. Daarnaast hebben wij goed contact met onze dierenartsenpraktijk.

 

Er is 24 uur per dag iemand aanwezig op het bedrijf zodat er altijd controle is mocht er onverhoopt iets gebeuren. Kortom, genieten van uw paard/pony terwijl alle zorgen u uit handen genomen worden!!!

 

Heeft u vragen, wilt u eens een kijkje komen nemen of is er iets niet duidelijk. Neem dan gerust eens contact met ons op!

Telefoon: 06-54781122

Wij zijn aangesloten bij:

De Berger Hoeve / Eerselsedijk 50 / 5571 TM Bergeijk / Tel: (06)-54 78 11 22 /